Купуючи нову сумочку цієї весни, зверніть увагу на деякі риси, що об'єднують ці аксесуари і роблять їх найстильнішими аксесуарами весни 2023. По-перше, щоб не помилитися можна вибрати щось містке і м'яке, або  оновлене за формою класичного стилю. Якщо вам це до душі - варто подумати про придбання сумок через плече, багетів та відер.

Такі фірмові сумки отримали весняні оновлення і тепер вони можуть бути з тканини, стьобаними, складеними або виглядати так, наче їх уже носили до вас. Сумки, які, здавалося б, вже віджили своє життя, — звична тема, яка знаходить відгук серед дизайнерів. Ви можете спостерігати, як ці аксесуари оживають у нових формах – від м'яких жовтих шкіряних сумок до об'ємних сумок через плече.

Для тих, хто хоче чогось первозданного, тиха розкішна естетика сумок пропонує моделі, в які варто інвестувати. На вас також очікують моделі, які здаються квінтесенцією весняно-літнього сезону, такі як плетений кошик або полотно.

Тут ми розповімо вам про  найстильніші сумки, які були представлені на подіумах, та про інші найкращі сумки на весну.

Стьобана  класична сумка

Незмінною фірмовою фішкою в сумках іменитих будинків моди є їхня шкіряна фактура в моделях через плече з клапаном, прикрашеним фурнітурою з брендовим логотипом. Навесні можна знайти оновлення вже знайомих аксесуарів через плече зі стьобаної шкіри від Saint Laurent та Gucci. Такі сумки знаходяться поза часом, тому вони є максимально актуальними і цього сезону.

Розкішно громіздкий

Нам до душі величезні сумки, і ми не приховуватимемо цього. Від звичного розміру сумочок до мішків калібру Санта-Клауса, на подіумах Луар, Поенза Шалдер, Альтузарра та Томмі Хілфігер вже було показано великі та стильні сумки. Придбати простір для всіх ваших речей першої і не першої необхідності - містка дорожня сумка ідеальний варіант. Отже, цієї весни у вас буде простір.

Тиха розкіш

Для тих, хто має бажання інвестувати у позасезонне придбання сумочки, відмінно підійдуть тренди «спокійний шик»: від сучасних мінімалістських дизайнерських будинків Savette та Demelier, до розкішних фірмових сумок The Row та Saint Laurent. Ці сумки створюють стриманий, але розкішний образ щодня.

Чудово поношений

Ідея тут у тому, що ваш аксесуар уже не новий, і його вже носили. Таку тему можна відстежувати у всьому: від шкіряних косух до сумочок. Наприклад, остання сумка через плече від Givenchy називається «упала», а шкіряні грубі сумки від Міу Міу та Сен Лоран — попередньо подряпані та зношені. Як не дивно, але такі сумки здатні забезпечувати невимушений стильний вигляд не на один рік.

Все природно

Ротанг, парусину або рафія - все відноситься до легких сумок літнього сезону! Експерти у стилі Стріт та модні професіонали журналу Vogue заявляють, що носити ткані сумки можна у всі сезони, а стильні пропозиції від Khaite до Dragon Diffusion спрощують вибір ідеального аксесуара.

Нові відра

Ця весна нас порадує свіжим урожаєм сумок-мішків із натуральних матеріалів. У виробництві використовуються полотно, плетена шкіра чи яскрава замша. Вони бездоганно підійдуть для будь-якого заходу та впишуться до будь-якого луку.. Ці практичні та кумедні сумки зможуть перенести вас прямо в літо.

Зменшені тоути

Весняні сумки мають тенденцію до зменшення силуету. Перевага таких сумок у їхньому досить великому розмірі. Вони легко вмістити всі основні предмети першої необхідності (від сонцезахисних окулярів до улюбленої книги). Це стане в нагоді як у відпустці, так і в дорозі.

Багет

Здавалося б, багети вже вийшли з моди, але не тут було. Наразі сумки цієї моделі захопили модний світ. Її зручно тримати завдяки компактним розмірам, а ремінець можна додатково використовувати, трансформуючи її в сумочку через плече. Сумочки такої форми та моделі можна знайти скрізь - від іменитих дизайнерів, до масмаркету. Кожен може стати щасливим володарем стильної та ультрамодної сумки-багету. А вибравши культову форму Fendi ви точно не помилитеся.

Ностальгія до 2000

Відлуння 2000-х останнім часом захоплюють подіуми та диктують модні віяння. Під їхній вплив потрапляють не лише міні-спідниці чи штани із заниженою талією. Сумки це ще одна модна сфера, на яку вплинули минулі десятиліття. У яскравих кольорах, із пряжками, кишенями, блискітками та іншими характерними ключовими деталями ці сумки відсилають нас до епохи нульових. Але разом з тим вони відмінно підходять для виходу у світ.