Тоут – один із найпопулярніших дизайнів сумок на сьогоднішній день. Сумка тоут практична та функціональна, ви можете носити її скрізь: у супермаркет, на пляж або на вулицю. Жінки люблять тоут сумки, тому що в них міститься багато речей. У цьому блозі ми обговоримо, що таке тоут сумка, її історія і чому багато жінок надають перевагу їй а не будь-якому іншому типу сумок.

Сумка тоут є сумкою середнього розміру з двома ручками. Це дуже містка та зручна у використанні сумка. Вона зазвичай розстібається зверху.Сумка тоут може бути виготовлена ​​з таких матеріалів, як шкіра, полотно або тканина і може бути різних кольорів та візерунків.

Сіра сумка тоут

Розміри сумки тоут

Маленький

Маленькі сумки мають ширину близько 30 см, висоту 33 см, глибину 10 см. У ній не так багато місця, як у звичайній сумці, але вона досить практична і при цьому виглядає модно.


Маленькі тоут сумки призначені для тих, хто любить цю модель та віддає перевагу зручнішому невеликому розміру, при цьому в неї поміститься все необхідне, наприклад гаманець, ключі, косметика і мобільний телефон.


Середній

Розмір середньої тоут сумки зазвичай становить близько 40 см завширшки, 38 см заввишки і 13 см завглибшки.


Цей розмір для тих, хто бажає сумку, яку можна використовувати як на роботі, так і піти з нею на вечерю. У ній достатньо місця, щоб покласти все найнеобхідніше, і в той же час вона не надто велика, щоб узяти її з собою на вечерю або вечірку з друзями.


Великий

Велика сумка сумка має ширину 55 см, висоту 38 см і глибину 20 см. Цей розмір зазвичай використовується, коли потрібно взяти з собою багато речей - в спортзал, на пікнік, або коли просто потрібно покласти теплу кофту з собою, щоб не замерзнути.

Жіноча сумка тоут

Історія тоут сумок

Історія тоут сумок почалася 1944 року, коли бренд одягу для активного відпочинку L.L. Bean представив свою знамениту сумку для льоду. Сумка тоут була створена, щоб носити лід із автомобіля чи морозильної камери. Але через деякий час сумки тоут стали використовувати не тільки для перенесення льоду. Нижче наведено хронологію створення сумки.

1940-і роки

Відомий магазин товарів для активного відпочинку L.L. Bean зі штату Мен створив міцну сумку для перенесення льоду, щоб люди могли переносити лід із автомобілів у свої будинки.

1960-ті

L.L. Bean повернув та модернізував полотняну сумку та назвав її «boat» або «tote». Старий дизайн був пожвавлений яскравими кольорами та оздобленням, які досі присутні у сучасних дизайнах. Сумка тоут стала набирати популярності у 1960-х роках. Вона стала використовуватися не тільки для перенесення льоду, але і як сумка для покупок і в цей час стала досить популярною серед домогосподарок.

1970-ті-1980-ті роки

Сумка тоут стала ще популярнішою в 80-х, коли різні компанії стали друкувати свої логотипи на сумці і продавати їх як рекламний товар, тому що вони були дешеві і досить прості у виробництві, а також на очах у багатьох.

Сумка тоут на плече

1990-ті

Культова сумка IKEA за долар FRAKTA стала популярною через свою зручність для покупок. Інші магазини почали створювати свої багаторазові сумки як альтернативу пластиковим пакетам для шопінгу.

2010-ті

2010-ті роки вважалися епохою тоут сумок. У цей час вони стали дуже популярними, оскільки багато модних будинків почали включати сумки тоут у свої колекції.

Сьогодні

Сумки тоут стали найбільш універсальними та практичними у світі сумок. Тепер вона використовується як повсякденна, офісна, для поїздок, на пляжний відпочинок або стильну  вечерю.