Після домашніх посиденьок» пандемічного " року сумки знову вступають в модну гонку за звання найкорисніших і стильних аксесуарів. Новий час 2021-2022 диктує свої правила і задає актуальні тренди. 

Різноманітність фасонів набирає обертів. Сумки з лазерним напиленням-один з ключових трендів. Вони впевнено конкурують з класичними тоутами і мініатюрними клатчами, абстракціями, написами і принтами. Лазерне напилення тримається роками, ідентифікує гламурний образ. Але є й інші модні тенденції, про які варто розповісти.

Яскраво, ще яскравіше: не обмежуйте себе у виборі кольору

Стиль, естетика, завершеність образу залежать від правильного вибору сумочки. Якщо білі і чорні аксесуари — це логічна класика, то неонові кольори — запорука успішного експерименту. У 2021-2022 рр зберігається мода на інтригуючі відтінки рожевого, фіолетового, лілового, ніжно-блакитного, червоного, оранжевого і синього. Неонові кольори як і раніше розбурхують уяву модниць і привертають особливу увагу.

Клатчі і шоппери: від малого до великого

Об'ємні і місткі шопери актуальні вже не перший сезон. Вони лише трохи видозмінюються, підлаштовуючись під модні тренди. У 2021-22 рр шоппери стали більш м'якими, «податливими». Вони гармонійно поєднуються з образами в стилі casual і роблять виразними повсякденні "луки". Текстильні та шкіряні, з лазерним напиленням і квітковими принтами — сучасних модниць радують різноманітні шопери, які вписуються в індивідуальні образи.

Клатч-символ вечірнього "лука". Але він гармонійно поєднується і з діловими нарядами, лаконічними, строгими костюмами. Цей фасон жіночої сумочки зберігає актуальність і в 2021-22 рр.доповнивши аксесуар класичними лоферами або ботильйони, ви підкреслите свій відмінний смак. При виборі варто звернути увагу на клатчі, в яких замість тонкого ремінця використовують виразні ланцюга.

Круглі і циліндричні: різноманітність форм як втілення фантазії

Циліндрична жіноча сумка-це класична модель, яка протягом десятиліть змінювала матеріали, фактури і відтінки. У 2021-22 рр вона повернулася, щоб стати гідним аксесуаром для святкових і повсякденних образів.

Кругла сумка - ще одне модне рішення для любительок екстравагантних аутфітів. Денім, трикотаж, шкіра, оригінальні вишивки і бахрома, металеві елементи — збережіть форму і підберіть матеріали обробки на будь-який смак. Круглий мішок або мініатюрний кисет готовий доповнити ваш вечірній наряд. М'який і жіночний-такий аксесуар обов'язково порадує справжніх леді.

Які ще тренди в моді в 2021-2022 рр

Сумка-один з найбільш важливих акцентних аксесуарів. Вона повинна поєднувати практичність і зручність з естетикою і нетривіальним стилем. Але при виборі жіночої сумочки важливо враховувати і останні тенденції в світі моди. У 2021-22 році в тренді залишаються:

  • моделі в стилі диско - з мерехтливими паєтками, скляними намистинами;
  • багатозадачні сумочки з численними відділеннями і кишеньками;
  • унікальні плюшеві вироби-м'які і затишні з пухнастою текстурою;
  • об'ємні тоуты;
  • незвичайні плетені і стьобані моделі;
  • "сідло", "Круасан" та інші незвичайні форми;
  • Блискучі камені і квіткові композиції-ошатні аксесуари для святкових образів ніхто не відміняв;
  • хутряна обробка-особливо актуально для зимового сезону;
  • мікро і міні-деякі модні сумочки можна носити замість браслета, настільки вони малі.

Експерти ж дотримуються думки про те, що у жінки в її колекції має бути відразу кілька стильних і красивих сумок на різні випадки життя.