Є багато різних думок про принцесу Діану, але найпоширеніша полягає у тому, що вона була не схожа на інших членів королівської сім'ї, зокрема й у моді.

Принцеса Діана любила брати класичний стиль і додавати до нього свою власну особливість. Ця добірка представляє собою 6 улюблених сумок Діани, які стали культовими саме завдяки принцесі, а деякі з них були названі на її честь.

Тоут сумка Gucci Diana з бамбуковою ручкою

Ціна: 4800 доларів

Сумка Gucci Diana

У 2021 році Gucci знову представила світові сумку Gucci Diana створену за оригіналом сумки, яку часто носила принцеса Діана. Дизайн сумки, як і її попередниці, прямокутної форми з бамбуковою ручкою, проте тепер сумка стала жорсткішою, що дозволяє їй зберегти свій силует. Бамбукова ручка навіює нам образ екзотичних місць і нагадує про більш спекотний клімат, проте сумка підходить для будь-якої пори року та місця.


Сумка виготовлена ​​зі шкіри, а ручки зроблені з натурального бамбука. Усередині сумки підкладка з мікрофібри з обробкою під замшу, а також внутрішня відкрита кишеня з двома відділеннями на блискавці. Сумка має золоту фурнітуру з логотипом Gucci, прикрашеним спереду сумки. У комплект із сумкою входять два ремені для ручок і шкіряний ремінець, що знімається, щоб сумку можна було носити через плече або на плечі.


Сумка доступна в розмірах міні, маленький та середній.


Особиста сумка принцеси Діани Gucci з бамбуковою ручкою була дуже схожа на цю. Дизайн аксесуару навіює на думку, що ця сумка підходить для вечірнього образу, але принцеса Діана використовувала цю сумку і для походів у спортзал. Сумка дуже практичного розміру та вміщує досить багато речей. Це саме та чудова робоча сумка, яка поєднує в собі красу та практичність.

Сумка Dior Lady Dior

Ціна: 5600 доларів

 Сумка Lady Dior

Lady Dior – не новинка для будь-якого поціновувача люксових сумок. Сумка була і залишається популярною, незалежно від того, чи ви є шанувальником принцеси Діани. В даний час існує кілька варіантів, дизайн сумочки було трохи змінено з моменту, коли її бачили в руках принцеси Діани.


То чому сумка залишається популярною? Відповідь проста: це дизайн з якісних матеріалів, створений культовим розкішним модним будинком, який ми всі знаємо та любимо. Сумка виготовлена ​​із шкіри ягняти і прикрашена золотою фурнітурою Dior, прикріпленою до ручки. У комплекті з сумкою йде знімний ремінець, який робить сумку універсальним засобом для повсякденного образу з сезону до сезону.

Принцеса Діана з сумкою Lady Dior

Принцеса Діана носила свою сумку Lady Dior за ручку, щоб наголосити на її вишуканості. Цю сумку можна було побачити на багатьох офіційних заходах. Lady Dior може стати вашим ідеальним компаньйоном у подорожі, щоб ви могли носити сумку через плече по місту вдень, а вночі вона перетворюється на елегантну сумку, гідну ресторанів, відмічених зірками Мішлен.

Клатч Ferragamo Diana

Ціна: 2150 доларів

Сумка Ferragamo

Можливо, це одна з найулюбленіших сумок принцеси Діани, клатч Ferragamo Diana, який принцеса носила у чорному, кремовому та зеленому кольорах. В даний час існує 8 варіацій кольорів, що підходять для будь-якого сезону: від класичних кольорів до яскравих принтів, а також сумочка виконана в замші або гладкій шкірі. Клатч Diana підійде для будь-якого стилю.

Принцеса Діана з сумкою Ferragamo

Клатч розкішний, мінімалістичний і тому стильний. У комплекті з сумкою йде ланцюжок, який акуратно складається в сумку і займає мало місця. Сам клатч має дуже практичний розмір, який підходить для iPhone та всіх необхідних речей, таких як ключі, карти та помада. Сумка виготовлена ​​з якісної телячої шкіри зовні та замші всередині. У сумці є одне відділення, що надійно закривається фірмовим замком Ferragamo, а всередині є відділення на блискавці, що забезпечує додатковий елемент безпеки.

Сумка Chanel Lady Diana

Ціна: 2500-5000 доларів

Сумка Chanel Lady Diana

Сумка Lady Diana від Chanel - один з найвідоміших культових дизайнів сумок Chanel. Однак Chanel більше не продає сумку Lady Diana, роздобути сумку можна лише на блошинному ринку. Сама сумка нагадує поточну сумку Chanel Classic, ключовою відмінністю є вигнута форма.

Принцеса Діана з сумкою Chanel Lady Diana

Сумка виготовлена ​​зі шкіри ягняти і має стьобаний дизайн, властивий будинку Chanel, а також переплетений золотий ремінець. Шанель емблема гордо красується спереду. Усередині темно-червона шкіряна підкладка, є кишеня, сама сумочка на блискавці. Як і більшість сумок Chanel, її стиль та дизайн непідвладні часу. Якщо ви давно хотіли вінтажну Chanel, то Lady Diana може бути сумкою, яку ви шукаєте.

Chanel Camera Bag

Ціна: 4100 доларів

Принцеса Діана з маленькою сумкою Chanel

Ще один культовий дизайн, який досі продається Chanel – це сумка Chanel Camera. Сумка витримала випробування часом і залишається фаворитом шанувальників за 26 років після того, як її носила принцеса Діана. Сумка має компактний дизайн прямокутної форми та закривається на блискавку. Це ідеальна міні-сумочка на ремені для всього необхідного.

Сумка є різних кольорів та дизайнів. В даний час доступні класичні сумки Chanel Camera: одна модель зі стьобаної шкіри ягняти і друга модель з віскози. Така сумка Chanel Camera Bag, як у принцеси Діани в даний час недоступна, але та, що є в наявності, має найбільшу схожість, єдина істотна різниця в новій моделі полягає в додаванні золотого ланцюжка. Chanel Camera доступна у двох розмірах: міні та маленькому. Обидва розміри, як правило, ідентичні за характеристиками. Усередині сумки тканинний підклад із прорізом для карток.


Chanel Camera – відмінна класика для вашої колекції, а її компактність, застібка-блискавка та культовий вигляд дозволять вам носити її щодня.

YSL Kate Chain Wallet із дзеркальної шкіри

Ціна: 2290 долларів

Сумка YSL Kate Mirrore

YSL Kate, натхненна одним із власних металевих клатчей  Діани, є елегантною сучасною альтернативою сумці яку носила принцеса. У комплекті з сумкою йде знімний ремінець-ланцюжок, щоб носити сумку в руках або на плечі.

Сумка виготовлена ​​з телячої шкіри та застібається на кнопку. Усередині ви знайдете одне основне відділення з портмоне на блискавці та 8 слотів для карток. Дзеркальний дизайн сумки гарантовано прикрасить будь-яке вбрання та яскраво доповнить прикраси.