Кім Кардаш'ян серйозно ставиться до вибору аксесуарів. Знаменитість ніколи не залишає будинок без яскравого аксесуара, який доповнює її вбрання. Хоча її великий гардероб заповнений туфлями, коштовностями і головними уборами, що запам'ятовуються, улюблений завершальний штрих Кардашьян завжди був ручною сумкою. Її колекція дизайнерських сумок оцінюється у мільйонах. Вибрані нею моделі від розкішних брендів, таких як Hermès, Louis Vuitton, Dior та Balenciaga, завжди виглядають виключно.


У наш час кожен знаменитий представник Голлівуду може похвалитися наявністю сумки Birkin у своєму гардеробі, але лише деякі з них зможуть виглядати так само приголомшливо, як у індивідуальній моделі Haut à courroies з живописом від сучасного художника-легенди Джорджа Кондо. Також, дорожня сумка Louis Vuitton Keepall 45 - це культова модель, на яку багато знаменитостей покладаються в подорожах, проте ніхто не може зрівнятися з відданістю цієї моделі з Кардаш'ян, яка поповнює свою колекцію новою версією щосезону.

Коли доходить до аксесуарів, Кім Кардаш'ян явно не зупиняється на поверхні. У своїй ролі колекціонера, вона приділяє увагу деталям, які перетворюють звичайні речі на мистецтво, що носиться. Хоча вона завжди стежить за модними новинками, але те, що справді цікавить її – це аксесуари, які матимуть стійку цінність упродовж багатьох років. За свою кар'єру зірки Кім встигла створити вражаючу колекцію дизайнерських сумок, які вона має намір передати своїм спадкоємцям.У той же час вона насолоджується своїми ефектними знахідками. У цій статті ми представляємо топ-10 найзначніших аксесуарів у колекції Кім Кардаш'ян, які не залишать байдужим жодного поціновувача моди.

Louis Vuitton Miroir Alma

Сумка Louis Vuitton Miroir Alma

У 2006 році ім'я Кардаш'ян ще не було на слуху у кожного, але її гарна подруга Періс Хілтон вже була знаменитістю, і папараці регулярно фотографували їх разом. Одне з найвідоміших фото дуету показує їх у яскравому вбранні на пляжі Бондай у Сіднеї, Австралія. Обидві носили металеву версію сумки Alma від Louis Vuitton із колекції Марка Джейкобса для дому моди восени 2006 року. Вважається, що це була найпопулярніша сумка того року, вона була улюблена також Ріанною та Джанет Джексон, які також привертали увагу папараці. Через роки Хілтон та Кардаш'ян дістали свої старі Almas і возз'єдналися для кампанії Skims.

Hermès Eau à Courroies - персоналізована Джорджем Кондо

Сумка Hermès Eau à Courroies

Як взяти одну з найексклюзивніших у світі сумок і зробити її ще більш розкішною? Замовити поновлення у популярного художника. У 2013 році чоловік Кардашьян підніс їй темно-коричневу сумку Hermès Eau à Courroies із зображенням, створеним художником Джорджем Кондо. Вона також створила обкладинку книги "Моя прекрасна темна похмура фантазія" у 2010 році.

Dior: сумка сідло

Сумка Dior Saddle

Її початковий дизайнер Джон Гальяно показав цю модель у 2000 році, а на pre-fall показі Dior Men's у 2019 році Кім Джонс оновив силует, виготовивши його із золотистого срібла. Цей аксесуар коштував $35,000 і, природно, Кім Кардаш'ян була першою знаменитістю, яка показала його на публіці. На вечірці після шоу Діора у Майамі вона також вразила своїм стилем, обравши пітонову версію цієї моделі.

Сумка Hermès Herbag, персонально від North West

Сумка Hermès Herbag

 У 2014 році Кім продемонструвала на своєму Instagram персоналізовану сумку Hermès Herbag, прикрашену яскравими малюнками, намальованими її маленькою дочкою. Норт справді надала цій сумці-іконі свій власний стиль, додавши барвисті фарби до досить стриманого дизайну.

Джудіт Лейбер: клатч у вигляді фрі

Клатч у вигляді картоплі фрі

Кім Кардашьян та сестри обожнюють мініатюрні сумочки цього бренду, які поєднують у собі гумор та розкіш. Серед колекції Кім є кілька сумочок у вигляді капкейків, морозива та інших їстівних речей, але обговорюваною вважається футляр для мобільного телефону, виконаний у вигляді картоплі фрі з кетчупом, усипаний діамантами. У 2018 році Кім відвідала аукціон Christie's What Goes Around 25th Anniversary Auction Preview з цією унікальною сумочкою, яка не тільки викликала захоплення, але й стала головною темою розмов завдяки своїй ціні - $5,000.

Hermès Himalayan Birkin

Сумка Hermès Himalayan Birkin

Birkin Himalaya від Hermès – це справжній раритет, створений для того, щоб імітувати кольори гірської гряди Гімалаїв та снігові вершини. Ця сумка, виконана з нільського крокодила, є однією з найрідкісніших у світі. Її можуть дозволити собі лише деякі, включаючи Дженніфер Лопес та Вікторію Бекхем. Кім Кардаш'ян, звичайно ж, не виняток – у неї також є Birkin Himalaya. Її мама Кріс і молодша сестра Кайлі також мають сумки з цього матеріалу, але в моделі Kelly. Ці сумки – справжні об'єкти бажання, і навіть для Hermès їх добути не так просто.

Сумка Balenciaga Crystal Hourglass

Сумка Balenciaga Crystal Hourglass

Кім Кардашьян віддає перевагу дизайну Demna Gvasalia і не дивно, що він став автором останнього придбання в її колекції. Бренд Balenciaga випустив лінійку сумочок Hourglass, які відрізняються матеріалами та текстурами, але Кім обрала найбільш розкішну модель – кристалову. Ця міні-сумочка, можливо, мало містка для повсякденного використання, проте її головна цінність полягає не в практичності, а в унікальності дизайну. Кристали, якими вона покрита, перетворюють її на справжній витвір мистецтва і неодмінно привернуть увагу оточуючих. Одна річ - безліч емоцій та шалений тренд, на якому Кім Кардаш'ян не перестає бути в центрі уваги.

Hermès So Black Birkin

Сумка Hermès So Black Birkin

Однією з особливостей біркін Hermes є безліч лімітованих версій, які будинок моди створював протягом багатьох років. У 2010 році бренд представив версію своєї фірмової сумки "So Black", яка відрізняється матовою чорною фурнітурою замість типових золотих або паладієвих покриттів. Продана в матовій шкірі "box" або нілітичному крокодилі, ця сумка стала феноменом і, як і раніше, популярна завдяки своєму мінімалістичному переосмисленню культової моделі.

Hermes Kelly

Сумка Hermes Kelly

Жіноча сумка Hermès Kelly, натхненна голлівудською актрисою Грейс Келлі, представлена ​​в колекції Кім Кардаш'ян у кількох варіантах, включаючи універсальну клатч-версію та мініатюрну модель. Зірка колекціонує версії сумки з крокодилової шкіри різних відтінків: коричневі, сірі, чорні та бежеві. Кім не тільки використовує Kelly для доповнення своїх нарядів, але й дарує її як подарунки. Так, у вересні вона порадувала свою помічницю Стефані Шеперд, вручивши їй Kelly на 32 день народження.

Louis Vuitton Keepall Limited Edition

Сумка Louis Vuitton Keepall Limited Edition

Коли ви часто подорожуєте, у вас ніколи не може бути дуже багато сумок для перенесення. Keepall від Vuitton – одна з головних речей у колекції Кардаш'ян. За роки вона придбала безліч версій легкої, міцної сумки для поїздок – від стандартної з монограмою до лімітованих серій від художників, таких як Такасі Муракамі, Марі Кондо та Стівен Спроус.