У чому секрет популярності смарт кежуал

Одягайтесь на мільйон, не витрачаючи при цьому ціле майно. Смарт кежуал — стиль, який дозволяє це зробити! Одяг смарт кежуал — базові речі з класичного та повсякденного гардеробу, які чудово міксуються між собою.

Офісні працівники "привнесли" смарт кежуал у модний світ. П'ятниця — день, коли їм дозволялося розбавляти суворий одяг повсякденним. Ідею підхопили модельєри та дизайнери, створивши новий стиль — смарт кежуал.

Гід зі смарт кежуал: з чим поєднувати і коли носити

Надягніть кардиган замість класичного піджака, замініть штани на чіноси, а черевики на кеди. Не бійтеся експериментувати, і пам'ятайте про правила. Смарт кежуал одяг — це передусім якість матеріалів та відмінний крій.

Коли носити смарт кежуал? Тоді, коли хочете виглядати красиво і розслаблено. В офісі, на побачення або на вечірку — неважливо. Головне — правильно скласти образ.

Гардероб для смарт кежуал

Вибирайте речі базових кольорів: чорного, білого, бежевого, коричневого та сірого. Таким чином, ви зможете легко і просто комбінувати речі, створюючи десятки образів. А яскраві, акцентні деталі нехай стануть аксесуарами.

М'який блейзер або кардиган зроблять образ менш офіційним. А оверсайз піджак, нехай і трохи ризиковане, але мега-трендове доповнення.

Штани смарт кежуал не офіційні "зі стрілками", а м'які чіноси. Якщо джинси, то однотонні: темні взимку, світлі влітку.

Черевики середньої висоти — ідеальне доповнення до смарт кежуал. Ви можете вибрати й кеди, зараз великий вибір стильних і неспортивних моделей.

Смарт кежуал аксесуари, стильні окуляри чи велика прикраса або великі сумки, стануть яскравим і запам'ятовуючим акцентом.

Дівчина в піджаку у стилі смарт кежуал

Чоловічі та жіночі образи

Смарт кежуал для чоловіків — можливість ніжно підкреслити свій статус. Багато відомостей користуються цією можливістю. Наприклад, Девід Бекхем часто з'являється на громадськості в стилі смарт кежуал: строгих штанях та м'якому кардигані чи в'язаному блейзері.

Вибираючи смарт кежуал, жінки додають елегантності образу. Штанні костюми з м'яких тканин, светри на доповнення до чіносів і красиві ободки — всі ці елементи смарт кежуал допомагають виглядати стильно без особливих зусиль.

Куди носити смарт кежуал?

Смарт кежуал люблять за універсальність. Згодні, що в чорних джинсах, білій футболці і в'язаному кардигані можна сміливо вирушити на роботу або піти на ділову зустріч.

Доповніть образ аксесуарами: надягніть окуляри в широкій оправі, візьміть сумочку і вирушайте на зустріч з друзями чи на побачення. Ви будете виглядати красиво, стильно і розслаблено.

Жінка у стилі смарт кежуал

Смарт кежуал і особистий стиль

Смарт кежуал — це речі хорошої якості які чудово сидять по фігурі. Виберіть те, що вам дійсно підходить: штани прямого крою або заужені до низу; сукню класичного силуету або оверсайз. Щоб образ смарт кежуал вийшов, вам повинно бути зручно в одязі, який ви носите.

Експериментуйте і поєднуйте смарт кежуал з іншими стилями. Так ви створите свій неповторний і впізнаваний образ. Сьогодні актуально міксувати смарт кежуал і стріт стайл. Піджаки з рукописним принтом або оверсайз кардигани виглядають свіжо і актуально.

Переваги смарт кежуал

Стиль, який дозволяє виглядати стильно та розслаблено. Дозволяє мати мінімум одягу та поєднувати максимум образів. Смарт кежуал вибирають ті, хто хоче виглядати на мільйон!