Лялечка Барбі, героїня живої розповіді Грети Гервіг вже тут, і багато модних ентузіастів раді. Тепер лялечка модниця оживає на великому екрані завдяки втіленню австралійської актриси Марго Роббі та іншим найкрасивішим представницям кіноіндустрії.

Двохвилинний трейлер майбутнього фільму транслює не лише ефектні моменти того, що чекає на глядачів, а й передає яскраві та незабутні кадри протягом усього відео. Таким чином, це дає можливість підглянути за складною побудовою іншої реальності проекту.

Щоб стати ідеальною, Барбі Грета вступила в колаборацію з попереднім співавтором, разом з яким вони успішно працювали над картиною «Маленькі жінки». Крім того, у процесі роботи були задіяні такі легендарні особи, як Жаклін Дюрран — оскароносна британська художниця з костюмів. Її ім'я прозвучало на весь світ завдяки її неймовірному внеску до гардеробів героїв Гордості та упередження, Спокути, Анни Кареніної, Спенсера та інших номінованих та нагороджених відомих картин. З таким переліком нагород художниця стала ідеальним кандидатом, який зможе одягнути стильну ляльку якнайкраще.

Поки фанатам доводиться переживати дитячу ностальгію і з нетерпінням чекати на вихід картини на великих екранах, не можна не звернути уваги, і тим більше не обговорити найкращі модні моменти трейлера до фільму про Барбі. Ось вибірка того, що не можна пропустити.

Найкращі модні моменти з трейлера «Барбі»

З першого кадру трейлера ми бачимо, як перед нами з'являється головна героїня з блискучими рожевими черевичками на своїх ніжках. Верх туфельок на каблучках прикрашений стильним волохатим рожевим помпоном.


Незважаючи на те, що кадр побачив світ не так давно, він уже став одним із найбільш обговорюваних. Особливо гостро про нього відгукуються ті, хто вважає його втраченою нагодою для дизайнерської колаборації. Проте захисники доводять свою точку зору, і зокрема вони мають рацію, адже всім відомий факт, що Барбі не була прихильницею дизайнерських речей. Все, що вона одягала і одягає - це твори її власних рук.

Гінгем скрізь

Біло-рожеве поєднання із зображенням фламінго - фаворит серед шанувальників героїні. Барбі в кадрі ходить пляжем у принтовану в клітинку сукню, у відповідному до  її образу капелюсі і стилізованих під морських молюсків аксесуарах. Модний набір виглядає точнісінько як у класичних оповіданнях про Барбі, сукню з яких вона носить і пізніше.

Смугастий комплект Ken's Co-ord

Ну і як же обійтися без сильного старту - красеня Райана Гослінга який  виконує роль Кена. Його м'ятно-рожева смугаста сорочка в комплекті з такими ж шортами, оголеним рельєфним торсом, фірмовою світло-коричневою зачіскою та білою дошкою для серфінгу та туфлями справляють справжній фурор, особливо у глядачок.

Принесіть брязкальця

Цей образ з'являється у сцені де  головна героїня запально танцює разом з іншими лялечками, Марго, виконуючи роль Барбі, вбирається в яскраву сукню з блискітками. Незмінною частиною образу залишаються довгі хвилясті локони та масивні аксесуари. Невже може залишитися хоч хтось байдужий до цього сліпучого моменту?

Яскрава Барбі

У трейлері промайнув такий очікуваний для багатьох фанатів ляльки ансамбль — яскраво-рожевий жилет з брюками клеш того ж кольору. Закулісні кадри цього моменту вже стали вірусними, а трапилося це минулого року, коли фотографи зловили акторів фільму, що знімаються в цих епізодах.

Берет Барбі та сукня Пітера Пена

Барбі сидить у своїй іграшковій машинці, в натуральну величину. Біля неї знаходиться її хлопець Кен. Вона одягнена у сукню Пітера Піна з рукавами фонтанами, комірцем та стилізованим тематичним беретом. Доповнює образ рожева стрічка в заплетеному волоссі та сережки з перлами. Кен – у яскраво-рожевому комбінезоні з легендарним логотипом «В».

З трейлера вже стає ясно, що на фанатів Барбі та Кена чекає щось неймовірне. Фільм, судячи з тих кількох кадрів, які були опубліковані, дійсно буде цікавим і наповненим модними луками. Але, втім, хіба можна очікувати на щось інше від такого зіркового складу акторів, костюмерів і всієї команди, яка працює над фільмом. Чекаємо з нетерпінням виходу на екрани, щоб насолодитися переглядом та надихнутися стильними образами.