Всі люблять сумки, які виглядають дуже дорого, але мало кому подобається їхня висока ціна.

Якщо ви одна з дівчат, котра любить дорогі сумочки, але ви не хочете витрачати на них усі збереження, ви просто зобов'язані звернути увагу на ці варіанти. Вони надихнуть вас на різні образи і ви захочете спробувати деякі з них.

СУМКА З ЛАКОВАНОЇ ЕКОШКІРИ 

СУМКА З ЛАКОВАНОЇ ЕКОШКІРИ

Сумка з лакованої екошкіри під рептилію з металевими золотими вставками робить її схожою на роботу знаменитого дизайнера, але насправді вона дуже доступна за вартістю і зробить ваш образ більш елегантним та дорогим.


СУМКА КРОСБОДІ З ТКАНИННИМ РЕМІНЦЕМ

СУМКА КРОСБОДІ З ТКАНИННИМ РЕМІНЦЕМ

Якщо вам подобається повсякденний стиль сумочки, при цьому ви хочете, щоб вона виглядала дорого, вам підійде цей варіант. Стиль кроссбоді зараз у моді, а більш спортивний тканинний ремінець виглядає досить стильно в цій моделі сумки.

ЧОРНА СУМКА КРОССБОДИ З ЕКОШКІРИ З ЛАНЦЮЖКОМ

ЧОРНА СУМКА КРОССБОДИ З ЕКОШКІРИ З ЛАНЦЮЖКОМ

Чорний колір – це класика і він завжди виглядає дорого. Сумка прикрашена ланцюжком, але при цьому зберігає свій мінімалістичний дизайн, що надає їй стилю та люксовості і добре виглядатиме як у повсякденному образі, так і на вечірці.

Сумка-пельмень з натуральної шкіри

ЖОВТА СУМКА-ПЕЛЬМЕНЬ З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ

Якщо ви втомилися від сумок у класичному кольорі, можна звернути увагу на яскраву сумку-пельмень у стилі іменитого дизайнера. Вона підійде до багатьох образів і додасть акценту у вашому стилі.

ДІЛОВА СУМКА З ЕКОШКІРИ

СІРО-СИНЯ ДІЛОВА СУМКА З ЕКОШКІРИ

Сумка в сіро-синьому кольорі із золотою фурнітурою завжди виглядає дорого та виграшно. Цей простий дизайн сумочки добре підкреслить ваш діловий стиль і додасть строгості, вишуканості та класики в образ.

ЧОРНА СУМКА ЗІ ШКІРИ З КИШЕНЕЮ СПЕРЕДУ

ЧОРНА СУМКА ЗІ ШКІРИ

Містка сумка з натуральної шкіри зі стильною зручною кишенею спереду - відмінне поєднання класичного шарму та зручності.

СУМКА-БАГЕТ З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ

СУМКА-БАГЕТ ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ

Cумочка багет - завжди виглядає виграшно та дорого, особливо у поєднанні з якісною фурнітурою золотого кольору. У цій моделі особливого стилю додає натуральна шкіра під рептилію та глибокий синій колір. Якщо ви шукаєте просту класичну сумочку, то цей варіант вам підійде.

СВІТЛА СУМКА ЧЕРЕЗ ПЛЕЧЕ З ЕКОШКІРИ

БІЛА СУМКА ЧЕРЕЗ ПЛЕЧЕ З ЕКОШКІРИ

Світла сумка з унікальним дизайном зі срібним ланцюжком на довгому ремінці стане чудовим доповненням до ваших образів і додасть більш дорогого унікального стилю. А білий класичний колір підійде до багатьох образів.

 

Сумка не обов'язково має бути дуже дорогою,аби виглядати дорого. Ця добірка ще раз дає нам зрозуміти, як у сучасному світі легко можна знайти доступні варіанти, які зроблять ваш образ дорожчим та елегантнішим, не витрачаючи на це величезних бюджетів.