Найнеобхідніший аксесуар цього літа — це стильна і практична сумка, в яку помістяться всі ваші речі. При такому достатку варіантів як зараз – вибрати ідеальну сумку непросто.

У цій статті будуть представлені одні з кращих дизайнерських сумок тоут, які ідеально підійдуть для ваших поїздок на пляж цього літа.

1. Сумка-тоут Longchamp Le Pliage Club

Сумка-тоут Longchamp Le Pliage Club

Сумка Tote Longchamp Le Pliage Club це класика, яка ідеально підійде для будь-якого пляжного відпочинку. Вона зроблена з міцного нейлону, він легкий і легко чиститься. Сумка всередині досить простора, тому в неї легко помістяться все ваше пляжне приладдя. Вона представлена ​​в стильному дизайні та різних яскравих відтінках, які ніколи не вийдуть із моди.

2. Дорожня тоут сумка Michael Kors Jet Set

Дорожня тоут сумка Michael Kors Jet Set

Дорожня сумка Michael Kors Jet Set - ще один відмінний варіант пляжної сумки. Вона виготовлена ​​з високоякісної шкіри та має стильний та сучасний дизайн. Сумка легка і в ній достатньо місця для всіх ваших пляжних речей. Ви можете вибрати колір під свій стиль та смак, так як ця модель представлена ​​у кількох відтінках та має стильний логотип MK.

3. Велика сумка Burch Ella

Велика сумка Burch Ella

Сумка-тоут Tory Burch Ella обов'язково має бути у любительок пляжного відпочинку, які стежать за модою. Сумка представлена ​​в стильному дизайні з логотипом Tory Burch, виготовлена ​​з канви, тому вона досить міцна. У неї місткий внутрішній простір і безліч кишень для всіх ваших пляжних речей. Вона досить легка та зручна, щоб ходити з нею на пляж.

4. Сумка Kate Spade New York Jackson середнього розміру

Сумка Kate Spade New York Jackson середнього розміру

Сумка Kate Spade New York Jackson Medium Tote Bag – універсальний та стильний варіант для будь-якої поїздки на пляж. Вона виготовлена ​​з високоякісної шкіри та має розкішний і водночас сучасний дизайн. Kate Spade досить містка сумка, в неї точно помістяться все ваше пляжне приладдя. Вона доступна в різних кольорах, тому ви легко підберете варіант, який відповідає вашому стилю.

5. Сумка-тоут Gucci Ophidia GG Flora

Сумка-тоут Gucci Ophidia GG Flora

Ті, хто хоче виділитися своєю пляжною сумкою, сумка-тоут Gucci Ophidia GG Flora просто необхідна. Вона виготовлена ​​з високоякісної канви і в колекції представлена ​​яскравим квітковим принтом. One Stud від Valentino Garavani досить містка і має знімний ремінець. Завдяки надійній блискавці, сумка забезпечить безпеку та збереження ваших речей.

6. Нейлонова тоут сумка Prada Re-Edition 2005 року

Нейлонова тоут сумка Prada Re-Edition 2005 року

Нейлонова сумка Prada Re-Edition 2005 - це практичний і стильний варіант для будь-якої поїздки на пляж. Вона виготовлена ​​із міцного нейлону та має лаконічний та сучасний дизайн. Сумка простора і має ремінець, що знімається. Крім того, в сумці Prada Re-Edition надійна блискавка, яка гарантує безпеку та збереження ваших речей.

7. Велика сумка Fendi FF

Велика сумка Fendi FF

Сумка Fendi FF Tote Bag – це розкішний та стильний варіант для тих, хто шукає високоякісну пляжну сумку. Вона виготовлена ​​з якісної шкіри та прикрашена культовим логотипом Fendi. Містка сумка, зі знімним ремінцем, вона закривається за допомогою блискавки.

8. Сумка-тоут Saint Laurent Rive Gauche

Сумка-тоут Saint Laurent Rive Gauche

Сумка-тоут Saint Laurent Rive Gauche – стильний варіант для будь-якого пляжного відпочинку. Вона виготовлена ​​з високоякісної шкіри та має культовий дизайн з логотипом Saint Laurent. Сумка об'ємна, в неї помістяться все ваше пляжне приладдя, в ній є ремінь, що знімається, і надійна блискавка, яка збереже ваші речі в безпеці.

При виборі ідеальної сумки для поїздки на пляж, не забувайте враховувати такі деталі:

- Подумайте про розмір сумки і про те, скільки місця вам потрібно для зберігання всього вашого пляжного приладдя.
- Вибирайте сумку з кількома кишенями та відділеннями, щоб розкласти всі свої речі, і вони не були розкидані по сумці.
- Зверніть увагу на матеріал сумки. Шукайте легкі та міцні матеріали, такі як нейлон чи канва, які не будуть так сильно зношуватись під час пляжного відпочинку. Якщо ви віддаєте перевагу більш розкішному варіанту, то вибирайте сумку з високоякісної шкіри.

Яку б сумку-тоут ви не вибрали, шукайте стиль, який відповідає вашому смаку та доповнює ваш пляжний гардероб. Вибирайте сумку із класичним дизайном, яку ви зможете носити роками.