Міські рюкзаки для повсякденного носіння - стильний молодіжний аксесуар. Застосування містких атрибутів актуально для відвідування вузів, тренувань, курсів, для стажування і практики, повсякденних прогулянок.

Універсальні заплічні сумки гармонійно вписуються в стиль casual, привертають увагу лаконічним дизайном і практичністю. Серед численних брендів високою якістю відрізняються рюкзаки від Mackar. Китайський виробник втілює всі уявлення про ідеальний міському стилі і комфорті в експлуатації. Рекомендуємо розглянути модний і зручний в носінні рюкзак Mackar для повсякденного використання.

Переваги та відмінні риси рюкзака Mackar

Хороша місткість - одне з головних вимог, що пред'являються до міських рюкзаків. У них зазвичай переносять одяг, взуття, аксесуари для занять спортом, особисті речі і документи, девайси, ноутбуки, планшети. Ергономічна конструкція об'ємного рюкзака від популярного китайського бренду - його важлива перевага. Модель призначена для безпечного перенесення різноманітних речей, які можуть знадобитися вам під час навчання, роботи, прогулянки або занять спортом. До інших достоїнств відносяться:

  • зручне велике відділення, яке застібається на блискавку - гарантія надійного захисту ваших речей від поганих погодних умов, падінь, ударів, негативного механічного впливу;
  • можливість регулювання відсіку - його можна легко загорнути набік, зафіксувати в певному положенні, щоб створити максимально комфортні умови для носіння;
  • спеціальне відділення для перенесення планшета або ноутбука - використовується спінений матеріал. Гарантована тотальна захист гаджетів, електронних пристроїв від намокання, ударів, пошкоджень, силових навантажень;
  • містке додаткове відділення на спинці - застібається на блискавку розширює функціональність аксесуара;
  • ортопедична спинка з тривимірною сіткою - одне з головних переваг моделі від перевіреного китайського бренду. Унікальна конструкція задньої частини рюкзака ефективно підтримує хребет, забезпечує рівномірний розподіл навантаження на нього, допомагає формуванню постави. Сітчаста вставка гарантує ефективну проникнення повітря та запобігає парниковий ефект при тривалому носінні.

Велика кількість внутрішніх мініатюрних кишень - додатковий бонус для любителів стильних рюкзаків. Вони призначені для дрібних аксесуарів, мають додаткові застібки і оберігають ваші речі від пошкоджень. Можна розподілити все по окремим відсіках, застебнути і переносити на великі відстані.

Для додаткової фіксації призначена спеціальна застібка на грудях. Якщо ви розміщуєте в рюкзаку багато різних предметів, слід підстрахуватися. Застібка запобігає вільне переміщення рюкзака, забезпечує його щільне прилягання до спини.

Якість матеріалів

При виробництві модного рюкзака Mackar використовуються тільки якісні, міцні, зносостійкі матеріали - кордура, прогумований Оксфорд і щільний натуральний котон.

Кордура - це поліамідна тканина зі специфічною структурою плетіння. На відміну від класичного нейлону вона демонструє підвищену стійкість до стирання. Рюкзак з кордури в кілька разів міцніше, ніж аксесуари з інших матеріалів. Щільна тканина має поліуретанове покриття, захищена водовідштовхувальним просоченням. Спочатку кордура застосовувалася для пошиття армійської екіпіровки. Звідси і вражаючі захисні характеристики. Рюкзаки з кордури мають високу термостійкість, не деформуються, мають стійке фарбування.

Для пошиття стильної моделі від бренду Mackar використовували і популярну тканину Оксфорд. Вона має такі переваги: ​​

  • водонепроникність;
  • захист від агресивного хімічного впливу;
  • вогнетривкість;
  • низьке стирання волокон;
  • відсутність потреби в складному догляді - практичність;
  • здатність відштовхувати бруд.

Комбінація міцних синтетичних матеріалів дає гарантію того, що ви будете користуватися рюкзаком свого задоволенням і протягом тривалого терміну. Оксфорд додатково прогумований, що гарантує тотальну захист від проникнення вологи. Рюкзак під маркою Mackar - надійний і функціональний аксесуар, який стане в нагоді для носіння в місті і під час поїздок на природу. Практичність і використання інноваційних технологій виробник ставить понад усе. Тому у виробах від бренду Mackar завжди застосовуються кращі матеріали.

Стильно і солідно

Виразний, колоритний, стильний міський рюкзак виконаний в класичному чорному кольорі. Це модне рішення для чоловіків незалежно від їх вікової категорії і статусу. Чорний колір - це елегантно і красиво. Універсальний рюкзак Mackar підкреслює стиль великого міста, відображає його динаміку, стрімкість.

Широкі зручні лямки, відсутність додаткових нашивок і декоративних елементів - все це додає моделі певний колорит. Класична чорна палітра гідно підкреслює будь-який створений образ. Брендовий чоловічий рюкзак виглядає одночасно демократично і елегантно, вписується в міське середовище. Зараз прихильники таких аксесуарів орієнтуються на їх універсальність. Тому виробники намагаються відповідати очікуванням споживачів і акцентують увагу на однотонності.

Рюкзак Mackar - вдале придбання для тих, хто цінує свободу, спортивний стиль життя, прагне до комфорту незалежно від поставлених на день цілей. Місткий аксесуар зі зручними заплічними лямками не відчувається на спині, але дозволяє брати з собою все необхідне. Мода на класичні, ергономічні, зручні в експлуатації чоловічі рюкзаки втілена в цьому виробі, представленому в інтернет-магазині. Вивчивши його опис, ви зможете стати власником стильного і довговічного аксесуара casual.