Усі власники ноутбуків стикаються з моментом, коли їх потрібно перенести. Якби такий момент наставав один раз на рік, можна було б обмежитися звичайним рюкзаком або сумкою, але для регулярного транспортування ноутбука потрібно задуматися про покупку спеціальної сумки для нього.


Однак вибрати із сотень варіантів, запропонованих у магазинах, буває нелегко. Адже ви можете не знати, яку сумку краще вибрати. А це дуже важливо! Від характеристик аксесуару залежатиме цілісність вашої техніки та зручність її перенесення.


Однієї ідеальної сумки для ноутбука не існує, і на це є просте пояснення: всі ноутбуки різні, як і їхні власники, і кожному потрібна функціональність, дизайн, розмір та інші фактори. Саме тому ми вирішили порушити цю тему і постаратися максимально докладно викласти, що потрібно враховувати при покупці.

Чому вам потрібно це прочитати?

У цій статті буде багато слів, але не тому, що ми хочемо відібрати ваш час, а тому, що купити сумку для ноутбука — нелегко. Впевнені, що далі ви знайдете нюанси, про які б самі забули подумати. Ми намагатимемося висвітлити всі можливі фактори, які вам потрібно враховувати при покупці, і занурити вас в опис, які сумки для ноутбуків бувають і яка з них підійде саме вам.

Ми також дамо вам кілька рекомендацій щодо цих аксесуарів, які ґрунтуються на тестуванні різних моделей, проведеному командою Bagtone.

Якщо часу у вас замало, ви можете одразу ознайомитись з добіркою з універсальних сумок для ноутбуків, які підійдуть для великого спектру ситуацій. Але майте на увазі, що не всім людям підійде універсальна сумка. Саме тому ми рекомендуємо прочитати повне керівництво та вивчити досконало це питання. Після цього ви зможете не тільки вибрати ідеальний аксесуар для себе, але й давати всім рекомендації щодо підбору.

Отже, почнемо!

Відмінності сумок для ноутбуків від інших

Давайте переконаємося, що ми говоримо про те саме. Сумка для ноутбука – це не будь-яка сумка, в яку ви поклали свій лептоп. Так можна робити, але не потрібно (і далі ви зрозумієте чому).

Сумка для лептопа - аксесуар, призначений спеціально для зберігання та транспортування вашої техніки. Він може виконувати й інші додаткові функції, однак вони не будуть основними. Це зумовлює особливості конструкції сумки, а саме:

  • її форму та розміри;

  • її організацію;

  • її матеріал виготовлення.

Насамперед ми розглядаємо сумки для перенесення ваших портативних комп'ютерів. Те, скільки додаткових речей туди влізе, йде на другий план.


Що потрібно враховувати перед купівлею сумки для ноутбука?

Через те, що варіантів різних сумок дуже багато, без чіткого уявлення вибрати потрібну модель буде складно. Отже, ми продумали ключові моменти, які потрібно враховувати перед покупкою. Це допоможе вам правильно витратити гроші та залишитися задоволеним своїм придбанням.

Як ви використовуватимете сумку?

Ви подумаєте: «Що за дурне питання, адже це очевидно», і будете праві. Але не повністю. Важливо розуміти, як саме сумка використовуватиметься: зручно вам носити її на плечі або в руках, як довго ви будете з нею ходити, чи потрібно носити додаткові речі, чи достатньо лише двох відділень для комп'ютера та аксесуарів.

Впевнені, що більшість людей не думає про це, купують сумки, а потім залишаються розчаровані. Але ви не опинитеся серед них!

Маршрут

Неочевидний, але дуже важливий фактор, який впливає на вибір сумки для ноутбука. Вам потрібно усвідомлювати, які складнощі вас чекають на шляху від точки А до точки В з вашою технікою в руках. І перше, що треба продумати, — спосіб пересування.

Якщо ви їдете в громадськом