Люди оцінюють нас за тим, що ми робимо, що ми носимо, за кольором волосся, за знаком зодіаку…

Нам цікаво скоріше зрозуміти, що за людина стоїть перед нами. І навіть по сумці, ми можемо зробити висновок, що являє собою людина і який спосіб життя він веде. Подивимося, що можуть сказати про нас наші сумки.

Тоут

Якщо ви часто носите сумку-тоут - це говорить про вас те, що ви активна жінка, яка постійно в дорозі і тому вам потрібна сумка, яка може вмістити все, що потрібно для життя: будь то додаткова пара взуття після роботи або навіть нове вбрання на вечір. Сумка-тоут якраз вирішує ці завдання.

Хобо

Хобо-сумка ідеально підходить тим жінкам, для яких навіть тоут сумка недостатньо велика, щоб задовольнити їхні повсякденні потреби. Якщо ви носите сумку-хобо, то це означає, що ви цілеспрямована та впевнена в собі жінка, яка знає чого хоче, у вас завжди все схоплено та всі потрібні вам речі перебувають із собою. Навіщо залишати якісь аксесуари вдома, якщо в сумку все одно все поміститься?

Стильний жіночий рюкзак

Рюкзак

Ідеальний вибір для тих, хто любить свободу і молодий душею. Якщо ви часто носите рюкзак, то швидше за все ви любите пригоди та новий досвід. Швидше за все, ви легка на підйом, любите довго гуляти з друзями або залишатися у них на ніч. Ну і скажемо прямо, навряд чи ви любите тягати речі в руках, адже зручний рюкзак дає більше свободи.

Клатч

Клатч - це втілення класичного і водночас простого гламуру. Найкраще підходить для жінки, яка любить бути стильною, але любить комфорт. Клатчі - це не місткі сумки, тому, швидше за все, ви з тих дівчат, які виходять з дому тільки з телефоном, помадою і картою і при цьому почуваєтеся досить комфортно.

Дівчина з сумкой крос-боді

Крос-боді

Крос-боді - це сумка, яку вибирає дівчина, яка любить виглядати стильно, але не любить носити багато речей. У сумці крос-боді не буде місця для змінного взуття чи нового вбрання, тому володарка такої сумочки, як правило, практична дівчина, яка точно знає, що їй потрібно, і не носить зайвого.

Портфель

Портфель є культовим символом жінок, які зосереджені на кар'єрі. Якщо ви любите такий вид сумок, швидше за все ви організовані та прагнете стати кращою у своїй сфері. Зазвичай такі жінки чудово вміють поєднувати особисте та професійне життя і досягають великих успіхів і там, і там.

Шоппер

Шоппер - це сумка, яка ідеально підходить для жінки, яка любить лад і у якої завжди все схоплено. Незалежно від того, чи вона ходить за покупками, зустрічається з подругами в місті або виконує важливі доручення, сумка-шоппер дозволить виконати всі ці завдання, залишаючись при цьому стильною.

Дівчина с бананкой

Бананка

Бананка - ідеальний аксесуар для дівчат, які люблять 90-ті, а також для тих, хто не любить обтяжувати себе зайвими предметами та нести щось у руках. Бананки люблять стильні та спортивні дівчата, які люблять рух і завжди знають, чого вони хочуть, адже в таку сумку поміщаються лише найважливіші речі.

То який тип сумки ви віддаєте перевагу?