Деякі прихильники мінімалізму вважають, що вибір має обмежуватися лише необхідними та функціональними предметами. Але будемо відвертими – не всі дотримуються мінімалістичного підходу. Коли справа доходить до шопінг терапії, немає нічого приємнішого, ніж ходити по магазинах у пошуках нової сумочки. Завжди можна придумати досить вагому причину, щоб потішити себе! Ось кілька таких причин, чому вам потрібно побалувати себе новою сумочкою.

ВИ НАЙГОЛОВНІША ЛЮДИНА

Рожева жіноча сумочка

Ви в себе одна і життя у вас одне, і звичайно ж ви в ньому найголовніша людина. Перестаньте знаходити виправдання, що ви не заслуговуєте на те, що ви хочете. Якщо вам сподобалася сумка, яка ідеально вписується у ваш стиль життя і вона доставлятиме вам радість - купіть її обов'язково.

НЕ ДУМАЙТЕ ПРО ТЕ, ЩО ПРО ВАС СКАЖУТЬ ІНШІ

Вас не повинно хвилювати, що інші люди подумають про ваші рішення. Якщо ви хочете нову сумку, то купіть нову сумку, яка різниця, що вони думають? Зрештою, ви будете задоволені своєю новою покупкою і важливо лише те: як почуваєтеся ви в цьому.

Коричневий шкіряний клатч

СИЛЬНА ЕКОНОМІЯ РУЙНІВНА

Якщо ви заробляєте гроші, але не витрачатимете їх на себе, то ви зрештою проживете життя без яскравих емоцій. Тут важливо знайти правильний баланс. Якщо покупка гарної сумки, зробить вас щасливішою, підійде до вашого гардеробу і буде практичною покупкою на рік-просто купіть її!

ШОПІНГ ТЕРАПІЯ

Було доведено, що шопінг терапія – це дієвий спосіб для підняття настрою, адже гормон радості виробляється, коли ми купуємо. Тому, коли ви почуваєтеся пригніченою, покупка нової сумки заради вашого психічного добробуту здається цілком прийнятним та розумним компромісом!

Чорний Тоут

ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Сумочка – це задоволення, яке ви можете подарувати собі. Це практична покупка, але при цьому ви можете отримувати від неї позитивні емоції, такі як радість та щастя. При чому ці емоції не будуть хвилинними, щоразу коли ви діставатимете цю сумочку і користуватиметеся нею, ви будете раді, що ви її придбали.


Який би стиль не був у моді, мінімалізм, який пропагує наявність малої кількості речей, або інший стиль, завжди будьте вірні собі і якщо ви знаєте, що ви хочете побалувати себе і це зробить вас щасливою, то купіть собі сумочку, яку хочете і просто будьте щасливі!