Кожна з нас має найулюбленішу сумку, яку ми постійно носимо з собою. Сумки відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті. Існують різні стилі, які підходять для різних випадків.

Вам може знадобитися сумка, в яку можна покласти все на роботу або вечірній клатч на вечір. Незалежно від того, куди ви ходите протягом дня та які заходи у вас заплановані, є сумки, які обов'язково мають бути у вашому гардеробі.

Клатч

Клатч ідеально підходить, коли вам потрібні тільки необхідні речі, такі як телефон, гаманець, губна помада і ключі. Клатчі виконують роль не просто сумок, але й надають важливого штриху вашому образу. Ці сумки бувають різних форм, розмірів, кольорів та принтів. Купуючи такий вид сумок, переконайтеся, що він підходить саме вам. Клатч - це завершальний елемент до вечірньої сукні, аксесуар для повсякденного образу та косметичка, яку можна покласти в більшу сумку. Клатч – це один із тих стилів сумок, які просто необхідні у вашому гардеробі.

Жіночий Клатч

Тоут

Зараз настільки активне життя, що багатьом дівчата потрібна сумка якомога більше, для того, щоб туди вмістилося все її життя, будь то жувальна гумка, дезінфікуючий засіб, гаманець, ключі, телефон, балетки, кофта — що завгодно. Сумки тоут якраз виконують це завдання. Якщо сумка досить велика, ви зможете помістити в неї ноутбук, iPad, блокнот, кілька ручок, олівців та інші речі, які можуть вам знадобитися для роботи або занять. Це необхідна сумка у вашому гардеробі, яка в будь-якому випадку вам знадобиться.

Сумка на плече

Сумка на плече дозволить вам носити із собою все необхідне та доповнить ваш образ. Чи можете ви уявити свій образ без сумки на плече? Такі сумочки ідеальні для зберігання важливих речей. Якщо ви віддаєте перевагу класичному образу, сумка на плече стане ідеальним доповненням вашого образу.

Сумка крос-боді

Сумка крос-боді - одна з найзручніших сумок на кожен день, в якій міститься достатня кількість речей. Якщо ви йдете на шопінг або прогулянку, сумка крос-боді буде ідеальним варіантом для вас, оскільки вона зручна та практична у носінні. Фактично ви взагалі забудете, що несете сумку, поки вам не знадобиться телефон або розплатитися карткою. Як і клатч, вона буває різної форми, кольорів та розмірів. Сумка крос-боді ідеально підходить для різних заходів, на яких вам потрібно буде ходити цілий день.

Жіноча сумка через плече

Сумка для подорожей

Дорожні сумки ідеально підходять для різних подорожей! Нині подорожі стали важливою частиною нашого життя. Люди подорожують дедалі більше, чи то у справах чи у відпустку. Зі зростанням популярності подорожей, дорожні сумки стають більш затребуваними. Дорожні сумки практичні і в той же час універсальні - це закриває всі потреби людини, яка вирішила вирушити у подорож. Такі сумки забезпечують безпеку та збереження ваших особистих речей. Дорожні сумки ідеально підходять для будь-якої подорожі, тому обов'язково придбайте таку сумку собі.

Хобо

Сумка-хобо – це сумка великого чи середнього розміру. Сумку-хобо носять на плечі. На випадок якщо ваші речі не помістилися в сумку, в хобо поміститься ще більше речей. Ця сумка дозволяє створити богемний образ і чудово поєднується з джинсами та топом або з повсякденним літнім платтям. Якщо ви хочете створити більш формальний образ, сумку-хобо можна поєднувати з класичними брюками, обтягуючим верхом і підборами. Така сумка не тільки практична, а й стильна, тому варто обов'язково придбати її до своєї колекції сумочок.

Поясні сумки

У парку, на музичному фестивалі, в аеропорту або під час активного відпочинку неможливо обійтися без поясної сумки або як її ще називають - бананки. Незважаючи на те, що вона невелика, в неї помістяться найнеобхідніші речі, такі як гаманець, паспорт, телефон, гігієнічна помада, ключі та інше. Бананки зазвичай роблять із міцного матеріалу, тому навіть при частому носінні вона прослужить вам довго. Деякі моделі поясних сумок мають кілька кишень, тому ви можете покласти речі окремо один від одного і так як сама по собі сумка досить компактна, то ви зможете їх швидше знайти, ніж у звичайній сумці.

Жіноча сумка бананка

У наші часи сумки стали невід'ємною частиною особистого іміджу. Сумка розглядається як важлива деталь вбрання, тому не дивно, що все більше жінок звертають увагу на те, які сумки купувати.