Вибір сумки досить непростий процес, адже дуже важливо, щоб вона підходила під ваш гардероб та ваші потреби. Сумка – це не просто гарний аксесуар, а й необхідна практична річ вашого гардеробу. Найчастіше жінки дуже заношують свої улюблені сумки. Якщо ваша сумка зараз не в кращому стані, можливо, саме час прикупити нову сумочку, яку можна носити з будь-яким нарядом. Тут складено список порад, який допоможе вам вибрати ідеальну для вас сумку.

1. Ні супермодним сумкам

Якщо у вас невеликий бюджет, не купуйте сумку з останньої колекції з принтом гепарду чи кислотного кольору, чи що там ще модно зараз? Адже мода швидкоплинна і цей дизайн незабаром стане несмаком і вийде з моди, а ви витратили свої гроші. Переконайтеся, що те, що ви купуєте, ідеально підходить під ваші потреби та ваш стиль. Те, що всі носять цю трендову сумочку, не означає, що ви повинні носити її. Намагайтеся купити сумку, що відрізняється від інших і яка підкреслить саме ваш образ. Вибираючи ідеальну сумочку, купуйте таку, яка вам не набридне через кілька місяців.

2. Ні дешевим сумкам

Іноді нам важко витратити пристойну суму грошей на одяг та аксесуари, але пам'ятайте, що сумка - це те, що вам потрібно буде носити щодня і краще її купувати на кілька років. Якщо ви купите дешеву сумку, то зрештою вона швидко зноситься, і ви витратите набагато більше грошей, адже доведеться часто купувати нову сумку. Дуже важливо, щоб сумка не була з дешевого матеріалу, поганої форми та виду. Зараз на ринку України ви можете знайти сумку з натуральної шкіри, гарної якості за досить прийнятну ціну і вона явно прослужить вам довше за дешеву незрозумілої якості  сумку.

Стильна жіноча сумка

3. Не забувайте про сезон

У кожному сезоні є сумки різних відтінків та дизайну. Якщо ви шукаєте сумку на зиму, не купуйте яскраве забарвлення, оскільки це виглядатиме дивно. Зимові кольори мають бути класичнішими, щоб відповідати сезону. Навіть якщо ваша улюблена сумка - яскрава зі смужками, не використовуйте її цілий рік. Зимове пальто та пляжна сумка ну ніяк не поєднуються разом! Крім того, не забувайте правильно зберігати сумки, які зараз поза сезоном - у мішечку і так, щоб їх форма не була зіпсована. То вам не доведеться купувати нову сумку!

4. Думайте про практичність

Подумайте також про ваш спосіб життя і купіть собі практичну сумку. Наприклад, якщо у вас є діти, дуже дорога сумочка може бути не найкращим вибором! Якщо у вас немає великого бюджету, переконайтеся, що ви купуєте щось, що підійде вам щодня і до будь-якого наряду. Якщо ви шукаєте практичну сумку, не купуйте яскраву сумку. Виберіть колір, який може легко підходити до всіх, наприклад, чорний, бежевий або коричневий.

5. Поєднання з гардеробом

Якщо ви знаєте, що до вашого гардеробу підійде яскраво-жовтогаряча сумка і вона підходить по сезону, то купіть її. Так само, якщо у вас дуже барвистий гардероб, то чорна або біла сумка теж буде гарним варіантом, тому що це класичні кольори. Таким чином, вони поєднуються з кожним кольором, який ви оберете. Яким би не був колір вашого гардеробу, просто переконайтеся, що ваша сумка поєднуватиметься з ним.

Коричнева жіноча сумочка

6. Тип вашої фігури

Пам'ятайте, ви завжди маєте вибирати сумочку, яка підходить вашому типу фігури. Якщо ви висока та худорлява, то вам підійде сумка великого розміру на ремені. Якщо ви невисокого зросту, величезна сумка буде обтяжувати ваш образ, тому обов'язково придбайте сумку невеликого розміру. Маленькі сумки найкраще підходять для мініатюрних жінок. Якщо ви дівчина з формами, то крихітна сумка може дивно виглядати до вашої фігури. Вибирайте сумки, що підходять до вашої фігури, адже неправильна сумка може погіршити ваш образ.

7. Не поспішайте у виборі

Часто якщо ми чогось хочемо, то йдемо і купуємо першу річ, що сподобалася. Це не завжди для нас найкращий вибір. Скажімо прямо, часто це зовсім не те, що нам справді потрібно. Обов'язково дайте собі трохи часу та зайдіть у різні магазини, а краще на сайти, щоб подивитися різні форми та розміри сумок та вибрати саме ту, яка вам сподобається. Зараз у магазинах дуже великий вибір, постарайтеся не піддаватися спокусі. Навіть якщо вам потрібні тижні, щоб знайти ідеальну форму та колір, ви повинні бути впевнені, що купуєте річ, яку зможете використати довгий час.

Тепер, коли ви прочитали, як правильно вибрати сумку, ви знайдете відповідну сумку саме для себе.