Меган Маркл носить сумки як від великих будинків мод, таких як Gucci, так і від брендів середнього сегменту, які можуть дозволити собі жінки по всьому світу.

Колекція Меган швидше за все вас здивує, адже вона відрізняється не тільки ціною, а й стилем, адже у неї є сумки, які демонструють королівський статус і водночас є володаркою сумок з мас маркету.

1) Сумка-тоут Strathberry Midi за 775 $

Cумка тоут Strathberry Midi

Сумка Strathberry Midi Tote – настільки улюблена сумка Меган, що вона купила її у двох кольорах: Bridle Leather Tan та Burgundy Navy Vanilla. Прямокутний силует сумки – практична класика і водночас досить модна сумка. Сумку Stratberry Midi можна носити кількома способами: в руках - як носить її Меган, а також можна носити її через плече за допомогою ремінця. Сумка Strathberry Midi чудово підійде для роботи. Золота вставка надає їй стиль, залишаючись при цьому мінімалістичною та розкішною. Ідеальна сумка для тих, хто хоче поповнити свою колекцію красивою та практичною сумкою.

2) Strathberry East/West Mini 645 $

Сумка Strathberry East/West Mini

Strathberry East / West Mini втілює в собі той самий фундаментальний стиль, що і попередня сумка Strathberry Midi Tote: шик і в той же час класика. The East/West Mini – сумка, яку можна носити як вдень, так і ввечері. Цю сумку можна носити як на плечі, так і через плече, тому що вона має витончений золотий ремінець-ланцюжок. Strathberry Midi Tote зроблена в класичному дизайні, що дозволяє створити повсякденний, але стильний образ. Головною особливістю сумки є фірмова смужка Strathberry, яка надає розкіш. Золотистий ремінець-ланцюжок та металева вставка Strathberry гарно поєднуються зі шкірою пляшково-зеленого кольору. Ідеальна сумка для будь-якої колекції.

3) Mulberry Small Zipped Bayswater 1550 $

Сумка Mulberry Small Zipped Bayswater

Bayswater – найкультовіша сумка Mulberry, а Bayswater Small Zipped – це її сучасна версія. На відміну від оригінальної моделі Bayswater, у моделі Bayswater Small Zipped є замок, який з'єднує два ремені, а також додаткова застібка-блискавка. Хоча сумка сама по собі не велика, вона все ж таки дуже практична - в неї містяться всі потрібні для вас речі. Меган Маркл обрала Bayswater Small Zipped із чорної класичної зернистої шкіри. Цей варіант підійде тим, хто не любить часто міняти сумки, завдяки своїй класичній формі та кольору, який можна носити щодня. Small Zipped Bayswater вдень можна носити на роботу, а ввечері – на вечерю.

4) The Demellier Mini Venice - 395 $

Сумка The Demellier Mini Venice

Виконана з розкішної телячої шкіри The Demellier Mini Venice є маленькою сумкою з довгим ремінцем і короткою ручкою. Вона практична тим, що ви можете її носити: як на плечі, так і через плече і просто в руках для суворішого образу. Колір який обрала Меган Маркл - forest grain, оскільки вона воліє носити переважно темніші кольори. Demelier Mini Venice прикрашена красивими деталями: темним рядком, золотистою фурнітурою і красивим пензликом, що звисає із застібки. Меган досить часто носить її як повсякденну сумку. Сумка Demelier Mini Venice стане чудовим доповненням до вашої колекції.

5) Сумка через плече Valentino Garavani One Stud - 3550 $

Сумка через плече Valentino Garavani One Stud

Сумка One Stud від Valentino Garavani - одна з останніх сумок Меган Маркл. Сумка One Stud від Valentino Garavani, виготовлена ​​з білої м'якої шкіри із золотими деталями, які привертають увагу. One Stud Bag - це маленька сумка з довгим ременем. Велика золота заклепка займає центральне місце у дизайні сумки. Ця золота деталь із звичайної сумки перетворює її на дуже елегантну. One Stud підкреслює бездоганний смак Меган Маркл. Вона популярніша в літні місяці, а також це ідеальна біла сумка на ланцюжку для святкового образу.

6) Medium Lady D-Lite з чорною вишивкою Cannage 4900 $

Medium Lady D-Lite з чорною вишивкою Cannage

Ця сумка підкреслює статус принцеси, адже вона названа на честь принцеси Діани, яка любила цю сумочку. Сумка Lady D-Lite поєднує в собі стиль Dior – елегантність та красу. На сумці Меган Маркл красується нашивка Christian Dior та металеві підвіски «D.I.O.R.». Як і більшість сумок Меган, сумку Dior D-lite можна носити в руці або носити на плечі, ремінець можна легко зняти. Така сумочка представлена ​​в кількох відтінках та розмірах. Меган вибрала Black Cannage Embroidery D-lite середнього розміру. Модель Lady D-lite була створена для колекції SS20 як сучасний варіант культової моделі Lady Dior. У 1995 році на відкритті виставки Dior у Парижі, де мала бути продемонстрована сумка Chouchou (тепер вона називається Lady Dior), принцеса Діана вперше була з Lady Dior. Ця данина поваги леді Діані підкреслює схильність Меган Маркл до принцеси і є найціннішою сумкою у її колекції.


Меган Маркл є іконою стилю в сучасному світі і її бездоганний смак у виборі сумок вкотре доводить це. Головне не забувайте, що аксесуари повинні підкреслювати образ і доповнювати його, тому вибирайте сумку виходячи зі свого стилю та палітри палітри вашого гардероба.